Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Come back!!!Γεια σας! Γεια σας! Γεια σας και πάλι!
Η αλήθεια είναι ότι απείχα για αρκετό καιρό από το blog, λόγω των πανελληνίων της αδερφής μου και λόγω διαφόρων άλλων καταστάσεων που με κράτησαν πολύ πίσω! Μιας και μπήκε, όμως, ο Σεπτέμβρης, κάθε κατεργάρης μπήκε στον πάγκο του και μιας και έπιασαν τα πρωτοβρόχια, είπα κι εγώ να ανασκουμπωθώ και να επανέλθω δυναμικά!

Έτσι λοιπόν, για την πρώτη μου ανάρτηση μετά από καιρό, επέλεξα να σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα να χαρίσω στον καλό μου, έτσι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλά για να του κάνω έκπληξη!

Η σύνθεση αυτή λοιπόν, αποτελείται από ένα καλάθι, μέσα στο οποίο έβαλα ένα κρασί, ένα βαζάκι με γλυκό του κουταλιού που έφτιαξα παρέα με την μαμά μου, μια καρτούλα που του έφτιαξα επίσης με τα χεράκια μου (θα σας την δείξω κάποια άλλη στιγμή) και φυσικά χαζαρωτά, πολλά ζαχαρωτά και καραμέλες!

Το καλάθι και το κρασί τα είχα στο σπίτι μου. Το γλυκό του κουταλιού το φτιάξαμε με την μαμά μου και στο καπάκι από το βαζάκι, έκοψα και έβαλα πορτοκαλί ύφασμα, το οποίο έπιασα με πορτοκαλί κορδέλα. Τα ζαχαρωτά τα τύλιξα σε σελοφάν και κάποια από αυτά τα κρέμασα σε έναν μικρό ανεμόμυλο και τα υπόλοιπα τα έβαλα σε ένα χάρτινο χωνάκι. Είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολα και απλά σαν κατασκευές. Επίσης, εδώ σε ένα μαγαζί της Θεσσαλονίκης που πουλάει ξηρούς καρπούς και ζαχαρωτά, βρήκα μαλλί της γριάς σε γαλάζιο χρώμα, μέσα σε διάφανα κυπελάκια και πήρα κι από αυτό (είναι πίσω από τον μικρό ανεμόμυλο)!

Επέλεξα να υπάρχουν πολλά χρώματα για να παραπέμπει σε κάτι γλυκό και παιδικό, αλλά το γαλάζιο κυριαρχεί λίγο περισσότερο!

Δοκιμάστε κι εσείς να χαρίσετε σε ανύποπτο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα μικρές συνθέσεις με ζαχαρωτά! Είναι πάρα πολύ γλυκιά κίνηση και μας γυρνάει πίσω στην παιδική μας ηλικία που όλα ήταν τόσο πολύχρωμα και χαρούμενα! :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου