Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

42 Μέρες για τα Χριστούγεννα!!!



Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις 42 ημέρες από σήμερα κι αν και ο καιρός δεν βοηθάει και πολύ στο να βιώσουμε στο έπακρο όλη αυτή την προσμονή και τις ετοιμασίες, η ψυχοσύνθεσή μου αρνείται κατηγορηματικά στο να υποκύψει στα τερτίπια του καιρού κι έτσι προσπαθώ με κάθε τρόπο να μπω στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Χριστούγεννα ίσον χειμώνας, ίσον κρύο, ίσον ζεστασιά στο σπίτι και χουχούλιασμα και τι πιο όμορφο από μια σύνθεση αναμμένων κεριών με φόντο ένα χειμωνιάτικο-Χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Τα κεριά είναι, κατά την άποψή μου, μια πολύ όμορφη και γλυκιά ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο! Κι ακόμη καλύτερη όταν τα έχετε φτιάξει ή τα έχετε διακοσμήσει μόνοι σας! Προμηθευτείτε με καλούπια , φυτιλάκια και πρώτες ύλες κεριού από τα είδη hobby ή μπορείτε ακόμη και να ανακυκλώστε τα παλιά καμένα σας κεριά!

Μετά για την διακόσμησή τους μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά διακοσμητικά, ή να τα ζωγραφίσετε ή να εφαρμόστε την τεχνική της χαρτοπετσέτας!

Εμπρός λοιπόν! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Ξεκινήστε από τώρα να φτιάχνετε δώρα για τους αγαπημένους σας! Πάντα ένα χειροποίητο δώρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από ένα άλλο οποιοδήποτε δώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου