Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χαμός στην κουζίνα...

Αυτό το ξύλο κοπής, ήταν από τα πρώτα πράγματα που επιχείρησα να φτιάξω αμέσως μετά τα σεμινάρια που είχα παρακολουθήσει στην Λένα. Είχα βρει αυτή την χαρτοπετσέτα με τον μάγειρα και μου είχε αρέσει πάρα πολύ κι έτσι είπα να την κολλήσω πάνω σε ξύλο κοπής!

Έκοψα τις φιγούρες από την χαρτοπετσέτα και τις κόλλησα σε τέτοια διάταξη, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ο μάγειρας γλιστράει και του φεύγει η ντομάτα από την κουτάλα, ενώ ένα μαχαιράκι βρίσκεται στον αέρα για να την κόψει και η αλατιέρα αλατοπιπερώνει το πιρουνάκι που έχει πέσει κάτω. Ήθελα κάτι χιουμοριστικό κι έτσι έφτιαξα έναν χαμό στην κουζίνα... χαχαχαχα

Μετά ταμπονάρισα με γαλάζιο γύρω γύρω το ξύλο και κόλλησα μια γαλάζια καρώ κορδέλα που μου είχε περισσέψει από ένα αγορίστικο γούρι που είχα φτιάξει παλαιότερα, η οποία έδενε πολύ ωραία και με τα σχέδια της χαρτοπετσέτας μου. Τέλος, κόλλησα ένα ημερολογιάκι του 2010 στην λαβή του ξύλου (το οποίο το έκανα αφού είχα βγάλει την φωτογραφία) και το χάρισα στην μαμά του Αντώνη και μπορώ να πω ότι πολύ χαίρομαι που το έχουν κρεμάσει στην κουζίνα τους και το βλέπω όποτε πηγαίνω :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου