Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το δέντρο του Klimnt

Άλλο ένα Σάββατο που αφεθήκαμε και πάλι στο να δημιουργήσουμε! Η Νατάσα έχει γίνει φοβερή και τρομερή στην τεχνική του decoupage, η Βίκυ μονίμως μας κοροιδεύει αλλά δεν πτoούμαστε και κάθε Σάββατο η παρέα μας μεγαλώνει! Μετά την Αννούλα, ενδιφέρον έδειξε και η αδερφή της Νατάσας, η Χριστίνα!

Βγάλαμε λοιπόν τα πινέλα μας, τους καμβάδες μας, τις χαρτοπετσέτες μας και η Νατάσα σαν επιδέξια decoupagou πλέον, ξεκίνησε την δημιουργία ενός ακόmη πίνακα του αγαπημένου μας Klimnt.

Κλασικα ακολύθησε την γνωστή διαδικασία, gesso και κόλλημα και μολις στένωσε, η Νατάσα επιχείρησε σαν διακόσμηση αυτό που είχε κάνει και στην Γυναίκα του Klimnt, να απλώσει με τα δάχτυλά της σε ορισμένα σημεία κόλλα για εφφέ τελειώματος και μόλις στέγνωσε κι αυτή, πέρασε από πάνω ένα πολυχρησιμοποιημένο φύλλο χρυσού για εφφέ τελειώματος κι έτσι διακριτικά τόνισε ορισμένα σημεία στον πίνακα. Τέλος, ενσωματώσαμε το μοτίβο με χρυσό ακρυλικό στα πλαινά του καμβά.

Την παρότρυνα να περάσει πάνω από το χρυσό κάποιες ατημέλητες πινελιές καφέ ακρυλικού αλλά η ίδια δεν ήθελε κι έτσι παρέμεινε ως είχε! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου